Güncel Aktüel Market Katalogları

Her gün güncellenen aktüel ürünler kataloglarına en hızlı en güncel şekilde İzwir Aktüel’den ulaşabilirsiniz.

Hemen inceleyin ve fırsatlardan yararlanın.

Her hafta yeni bir fırsat ve kategori ile Hepsiburada ve Trendyol alışverişleriniz de izwir aktüel’e özel inanılmaz indirimler ve fırsatları sizlere sunuyoruz !

Tüm bu indirimlerden ve hediye kuponlarından yararlanmak ve indirimli alışveriş keyfi için mutlaka takip edin ve bülten’e abone olun !

Hemen indirimli kategorileri ve kuponları inceleyin ve fırsatlardan anında yararlanın.

Bu haftanın anlaşmalı listeleri için son;

Gün
Saat
Dakika
Saniye
Bu haftanın kampanyaları maalesef 21.07.2024 tarihi itibari ile sona erdi. Yeni anlaşmalar editörlerimiz tarafından sizler için hazırlanıyor. 22.07.2024 tarihini Bekleyin ! Yeni kataloglar saat tam 08:00'de yüklenecektir.
Yeni listeler 20.08.2024 tarihinde güncellenecektir..

İzwir Aktüel

Sitemiz A101, BİM ve ŞOK gibi ülkemiz genelinde yaygınlaşmış olan perakende firmalarına ait kampanya kataloglarını incelemeyi ve takipçilerine ulaştırmayı, bunun yanı sıra bir kaç dakikalık incelemeden sonra doğaya atılan basılı broşürlerin de kullanımını azaltmayı amaç edinmiştir.İzwir Aktüel isimlisitemizin ilgili firmalar ile herhangi bir bağı olmamakla beraber kampanya ve kataloglar ile ilgili herhangi bir sorumluluk üstlenmemektedir.

Ayrıca sitemizde yayınlanan e-ticaret fırsatlarında editörlerimiz sadece sizler için indirimli ürünleri liste haline getirip sizlere sunmaktadır. Orada yapılan kampanya ve fırsatlar ile sitemizin her hangi bir ilgisi bulunmamakta olup, tüm hakları e-ticaret hizmeti sağlayan sitelere ait olup İzwir Aktüel’in her hangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.�

Sitemiz yayınlarında ilgili firmaların ticari sırlarına saygı esastır. Bu nedenle firmaların resmi internet sitelerinde henüz yayınlanmamış veya çeşitli yollarla sosyal medyada yaygınlaşmamış kataloglar hakkında yapılan incelemelere sitemizde yer verilmemektedir.